perjantai 25. toukokuuta 2007

Sisäpiiribloggaus blogistanian pakolaisille

Meitä oli kasassa se tavallinen jengi.

Pakolaisia, oudon näköisiä ihmisiä. Oudot nimet ja ei henkilöhistoriaa.

Blogistanin pakolaiset, usual suspects.

Laiva oli täynnä, ryystimme Reino riistomokkaa ja kehuimme lottia joka oli kiusannut hyvien ihmisten lapsia. Me olimme tehneet tätä ennenkin.

Joukkomme oli harventunut "vääräuskoinen" oli kadonnut, pikkupoika oli hukkunut väittäessään että merenpinta ei nouse, luin siitä aamun lehdestä. Joillakin meistä oli ollut joskus oikea nimi mutta PMS (puumalaisen media siivous) oli vienyt ne pois. Katsoin ympärilleni, aika velikultia. Kansankokonaisuus tai pelkkää sisukasta hätäpäiden kalinaa, samanlaisia oxymoroneita kaikki tyynni. Sama se, ei me ketään oikeasti häiritty. Muisteltiin vaan vanhoja ja haaveiltiin paremmasta.

Se oli hyvä hetki. Meillä oli vielä oma paikkamme, lailisesti vallattu talo tai laiva internetin laidalla.

Yhtäkkiä kaikki muuttui, laivan seinä kaatui rytisten. Se oli anonyymi. Tuo multikulttuurin uljain luomus. Ainut aikamme supersankari. Ei isää, äitiä, kulttuuria, uskontoa, historiaa, persoonaa, paheita. Vain puhdasta tasoarvoa ja multikulttuuria.
Olin kohdannut anonyymin ennenkin, suoli24 laitamailla. Ja aina kun olin kirjoittanut jotain älykästä, se oli kiskaissut hurjimman aseensa-leimasimen. Kaikki tekstini oli tuhottu rasistileimalla, juuri ennenkuin ne katosivat. Joskus kirjoittelin joidenkin blogien kommenttiosastoille ja voitettuani väittelyitä tutustuin sen vieläkin hurjempaan aseeseen, natsikorttiin, tuohon keskustelupokerin jokeriin joka lopettaa pelin ja ratkaisee voittajan.

Mutta nyt oltiin blogistanissa, täydessä laivassa, ystävien keskellä. Natsikortti ei toimisi täällä, näillä jätkillä oli pinta teflonia, rasismi leimakaan ei tarttuisi.

Mutta aliarvion anonyymin, se keksi aina jotain uutta. Anonyymin ylivertainen äly, laaja elämänkokemus ja pirullinen kekseliäisyys yllätti taas.

"Vitun piilohomot"
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=20839354&postID=1283348044523810934

Tähän ei ole vastaväitettä, meidät oli lyöty. Kaikki oli menetetty. Anonyymi ratsasti auringonlaskuun, hevonen ei ollut valkoinen.

Siis perkele. Nyt paloi sulake.

Eikö ole mitään muuta argumenttia konservatiivista/nationalistista maailmankuvaa vastaan kuin "piilohomo". Kaikissa 2000 luvun elokuvissa konservatiiviset hahmot paljastuvat valehtelijoiksi, pervertikoiksi tai kaappihomoiksi (American Beaty). Tätä on taas niin tätä.

Winston Churchill sanoi kun Lontoon (siviili) pommitukset alkoivat. Tuosta näkee, että he eivät voineet lyödä meitä sotilaallisesti, tuo kertoo keinojen lopusta ja siitä että me voitamme.

En haluaisi aliarvioida anonyymiä, se keksii taas jotain uutta, toivottavasti jättää ainakin äitini rauhaan. (Joka on parempi kun anon äiti, lällällää.)

Minuusta tuntuu, että olemme saamassa äänemme kuuluviin.

P.S Ano, ja mitä vikaa siinä homoilussa nyt sitten olikaan ? Ai niin, vapaamielisessä maailmassa sitä EI saa enää tehdä kaapissa. Presidentimmekin kielsi.

2 kommenttia:

lot kirjoitti...

Niin, se oli kipeä hetki.

Vähän sukua niille häpäentäyteiselle hetkille, kun on tehnyt tärkeässä pelissä oman maalin. - tai pudottanut kännykkänsä pyttyyn - tai painanut vahingossa [DELETE_EVERYTHING]-näppäintä ja sitten vielä perään [CONFIRM_YOUR_STUPIDITY]-buttonia.

Ihan sama fiilis.

Anonyymi veti maton pois jalkojen alta, mursi horjuvan oppirakennelman. Ja miten helposti se kävikään?

Ihan vaan muistuttamalla, että herrojen ruoansulatusjärjestelmän viimeisiltä metreiltä puuttuu pätkä biomassaa.

Olen mykistynyt.

Ihan todella.

Ei kai tässä auta kuin luopua sätkimisestä. Pistää pillit pussiin, nuotit nippuun ja lähteä vaeltamaan kohti auringonlaskua, matkalle viimeiselle.

Tuskin tästä suurtakaan lohtua on, mutta muistellaan silti aikamme suurimman filosofin, kantakirjauros Groundskeeper Willien syviä sanoja:

Aye, they're not riding the white horse anymore.

Valkoiset hevoset ovat karanneet, juna mennyt, naiset jättäneet.

Näytä sinä tietä, minä tulen perässä. Raahustetaan kaikki viimeiseen mutkaan, elefanttien hautausmaalle, liitukauden viimeisiin päiviin. Etsitään maailman reuna, pidetään toistemme nenistä kiinni, hypätään yli. Muiden on parempi ilman meitä.

Kami kirjoitti...

Jaha, tuo olikin uusi. Ei kun puskaraiskaamaan somaleja.

Hauskinta homoläpässä on se että se kertoo eniten aina sitä suoltavan henkilön sisäisestä maailmasta. Maailmasta jossa kaikki ovat potentiaalisia homoja. Karmeaa homofobiaa. Pthy. Ettet häppii.