perjantai 11. toukokuuta 2007

My name is Doctor, Doctor Doctor

Paljon uusia käviöitä laskurin mukaan. Tervetuloa.

Tapahtunut tähän mennessä;
Tuhlaajapoika joka ei uskonut opettajaa, mutta muisti isin opetukset seikkaili Helsingin yössä tuhlaten kovalla työllä ansaitsemiaan rahoja. Oli iloa, ehdistusta ja eripuraa. Alkoholi muutti alfauroksen beettakansaliseksi. Mies oli seota tullessaan hulluksi. Mies kirjoitti edellämainituista asioista runoja.
Isän kuolema teki hulttiosta miehen ja mies löysi Naisen yhdessä he lisääntyvät. Mies huomasi että asiat hoituvat kun niitä hoidetaan ja muuttui konservatiiviksi.

Mies näki, että näin on hyvä.

Onnellinen mies katsoi ympärilleen ihmetellen, oudot ihmiset kävelevät minun kylässäni? Taivaanrannassa näkyy savua ja tuuli nousee. Linnut laulavat vielä, mutta lentävät matalammalla kuin aikaisemmin. Typeryys, itsekkyys, ahneus ja nautinnonhalu ovat muodissa. Valtionradiossa kerrotaan että kaikki on hyvin, mutta en usko. Kierretyään Eurooppaa mies uskoo että asiat ovat yksiselitteisesti menossa vituilleen. Polittinen korrektius ei salli nimittää syyllisiä.

Mies näki, että tämä on paha.

Siitä tämä blogi kertoo;

 • Tämä blogi on matkakertomus mitättömyydestä kohti keskinkertaisuuta
 • Tämä blogi on kasvukertomus ihmelapsesta oudoksi aikuiseksi.
 • Tämä blogi on kehityskuvaus vapaamielisestä vainoharhaiseksi.
 • Tämä blogi on ugrilaisuuden ylistys ja rakkauden tunnustus isänmaalle.
 • Tämä blogi on yritys elvyttää kalevalainen runoperinne.
 • Tämä blogi on ylistys normaaliudelle, tavanomaisuudelle, työlle ja keskiverrolle. Mutta myös nuoruudelle jonka pitää joskus päättyä, mieluiten aikuisuuteen.
 • Tämä blogi on perustuslain 12 pykälän tarkoittamaa itseilmaisua. Isoveli tulisi pikaisesti vaihtaa pienempään
 • Tämä blogi on rakkauden tunnustus, Suomelle, suomalaiselle perheelle, suomalaiselle miehelle, suomalaiselle naiselle. Erityisesti Minun perheelleni, minun naiselleni ja minun naiseni miehelle.
 • Tämä blogi on pieni pala totuuden tavoittelua ja symbolinen vastalause valheelle ja sensuurille (jotka ovat muuten sama asia).
 • Tämän blogin vanhat runot kertovat peruskoulun lyttäämästä pikkumiehestä joka löysi pojan sisästään. Nämä vanhat runot ovat korahduksia alfauroksen taantumasta beetakansalaiseksi, varoituksia viinan kiroista. Krapulapäivän oivalluksia ilman oikeinkirjoitusta.
 • Kun taas nämä uudemmat kirjoitukset ovat kaipausta tähän aikaan jota elämme ja jonka menetystä saatamme jonain päivänä vielä ikävöidä.

Kun viisaus voitaa järjen ja totuus poliittisen korrektiuden tämä blogi suljetaan tarpeettomana eli jatkan vielä muutaman viikon.

1 kommentti:

Jukka Aakula kirjoitti...

"Mies oli seota tullessaan hulluksi. Mies kirjoitti edellämainituista asioista runoja.
Isän kuolema teki hulttiosta miehen ja mies löysi Naisen yhdessä he lisääntyvät. Mies huomasi että asiat hoituvat kun niitä hoidetaan ja muuttui konservatiiviksi."

En ole kirjoittanut runoja mutta muuten kävi ihan samoin. Ja samassa järjestyksessä.

Nyt alan olla jo onnellinen - ajoitain ainakin.