maanantai 7. tammikuuta 2008

Kuka muistaa Eino Peen Keravalta

Kauan, kauan sitten pahamaineisella Suomi24 keskustelupalstalla vaikutti keravalainen kansallissosialisti Eino P (=vuoden esteettinen teko)joka hurjalla intensiteetillä postitti karmeita tositarinoita epäonnistuneista rikoksista ja makaabereita teoista maailmalla. Tapauksi yhdisti tekijän ihonväri. Ihmettelin jos silloin ettei ylläpito saanut tätä nimimerkkiä kuriin.

Samaanaikaan asiallista monikulttuurikritiikkiä ja maahanmuuttokeskusteluja katosi sensuurin syöverihin. Puhumattakaan aika autenttisista kokemuksista Suomessa.

Eino P kelpasi ylläpidolle koska hän demonstroi rasistin tyhmyyttä. Yksittäistapauksia.

Suomalainen iltapäivälehdisö on nyt aloittanut Eino P mäisen kamppanjan, heidän tavoitteensa on kerätä satunnaisia tarinoita ilman kontekstia todistaakseen että amerikka on paha paikka.

1, 2.

Ihmissyöntiä, vauvanmurha... Texas, Florida. Jenkit on hulluja.

Google kertoo tapauksista jotain mikä artikkelista ei ilmene ja jonka avulla voi huomata että Eino P;n perintö elää.

6 kommenttia:

Matias Turkkila kirjoitti...

Ha-haa, Eino P oli hauska tapaus. On sietämätöntä, että se mamupalsta tuhottiin, ja einopeen tauhka siinä samalla. Vuoden kulttuurittomuuskonnanteko, says I.

Mulukku kirjoitti...

Samasta syystä varmaan Pekka Siitoin sai paljonkin huomiota mediassa vielä eläessään. Joku esittikin hauskan salaliittoteorian, ettei Pekka Siitoin olisikaan ollut oikeasti natsi, vaan juutalaissalaliiton palkkaama näyttelijä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Eino P oli hauska mies. En iknä hahmottanut oliko hän tosissaan vai ei.

Tää mun postaus oli outo. Selityksenä sanottakoon, että sain nuo linkit tutulta jota USA-RR faniuteni oli ärsyttänyt... saatesanoina oli katso Bushin kannattajien touhuja.

Näyttivät enempi Osaman kannattajilta kuvissa kuitenkin...
Kuvahaku sai itseni tunteman itseni ihan Einoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Eino P:n toimittamat uutiset olivat/ovat hauskoja. Nykyään sama nimimerkki uutisoi suomi24-keskustelu-yhteiskunta-rasismi -palstalla.
Paikka on väärä. Eino P:n tulisi perustaa oma uutisblogi.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä samantien nimim. Eino Pillun uusin:

Jälleen on neeker-urho antanut panoksensa maailmanparantamiselle ja vapauttamiselle rasismista: miekkonen raiskasi tyttöystävänsä 10 KUUKAUTTA vanhan tyttölapsen muistaen tietenkin asianmukaisesti myös pahoinpidellä vauvaa, koska tämä oli ilmeisesti voimallisesti vastustellut raiskausta.

Kyseinen vauva kuoli hieman myöhemmin. Erityisen omituista raiskatussa vauvassa oli, että sillä oli puremajälkiä rinnassa. Ainoa selitys lienee, että rinnan pureminen kuului neekerin harjoittamaan hellään esileikkiin, jotta vauva ei niin noidutusti panisi kampoihin.

Vauvanpurijaneekeri tulee luultavasti käristymään sähkötuolissa. Ja luultavasti vähän sitä ennen valtava kukkahattutätien ja munattomien kukkahattusetien olkalaukku- maolakkiarmeija tulee hysteerisinä vastustamaan vauvanpurijaneekerin grillaamista "ihmisoikeuksien" nimissä. Mielestäni tyyppi, joka ei käyttäydy kuin ihminen EI OLE ihminen, eivätkä täten häntä koske ihmisoikeudet lainkaan.

Dr. Doctor kirjoitti...

Kiitos ANOlle näytteestä.

Ei mielellään enempää kiitos.

Korjaus ylempään Osama->Obama, Freudilainen lipsus.