keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Vaikka jo housussa, homma on nousussa

Päätin aluksi etten liity Halla-ahon viihdyttyvän vieraskirjan seuraajaksi perustettuun foorumiin, kun tuo oma maailmankuvani on jo valmiiksi aika oikeellinen/yksipuolinen. Blogistan on enempi avartavaa moninaisuutta ja mielipiteenvaihtoa kuin samanmielisten keskusteluseura.

Päivän Vihreiden HomoMiesten , Vasemmistolaisten HyysäriMuijien ja Vilpittömien HesariMielistelijöiden VHM kampanjan jälkeen on pakko lähteä mukaan, kannatusjäseneksi, vaikkei sanottavaa juuri olisikaan.
"But if you talk about destruction, don't you know that you can count me out...

6 kommenttia:

IDA kirjoitti...

""But if you talk about destruction, don't you know that you can count me out..."

Itse aloitin tänään Ernst Jüngerin tarkemman lukemisen ja saatan kyllä helposti innostuvana ihmisenä ruveta nyt ylistämään sotaa :)

Tosin Jünger tarkoitti sillä sodalla jotain muuta, kuin modernia, siviileihin kohdistuvaa hävitystä.

Anonyymi kirjoitti...

...in.

(Lennon eat al.) Revolution 1.

Vasarahammer kirjoitti...

Hommaforum tuhoaa suomenkielisen blogosfäärin tai ainakin sen osan, jota itse luen. Olen ollut havaitsevinani kirjoitustahdin harvenemista yhdellä jos toisellakin.

Keskustelufoorumissa pitää osata suodattaa helmet roskan seasta ja niitä helmiä on yleensä vähän. Lisäksi pitäisi olla mahdollisuus suodattaa tiettyjen nimimerkkien kirjoitukset kokonaan.

Dr. Doctor kirjoitti...

Tason lasku ei näy vasarablogissa...

Tupla-J kirjoitti...

Minä en jaksa lukea hommaa.

Täysin älytön määrä lumisadetta suhteessa merkityksellisiin postauksiin.

Kami kirjoitti...

Homma ruokkii minun vitutustani ja on siksi hieno inspiraation lähde. Monellakin tapaa.

Toisaalta vituttaa se vammainen hyvä - paha jaottelu jossa tietyt asiat ovat aina hyvä ja oikein ja tietyt pahasta ja väärin johtuen jostain täysin epärelevantista asiasta.

Sen lisäksi asia tahtoo mennä sekasotkuksi, mikä nyt on ihan normaalia varmasti yhden aiheen foorumilla jossa on riittävästi käyttäjiä.

Suurimman kuplan otsaan aiheuttavat sitten itse aihe ja se miten törkeätä pakkosyöttämistä ja iskostamista meininki on yleisellä tasolla. Ihan kuin mediakoneisto ja valtaapitävät tarvitsisivat nyrkistä naamaan ennenkuin uskovat. Mokutus on ollut argumentteihin reagoimatonta sanelua jo pitkän aikaa.

Jos ei muuten, on mielenkiintoista seurata järjestäytymistä ja ihan aitoa yhteisöllisyyttäkin siellä täällä.