torstai 25. syyskuuta 2008

Pahoja ihmisiä

Täytyy todeta että edellinen postaukseni ajoitus olisi voinut olla parempikin, mutta dokumentteja hävittämällä ja muokkaamalla ei voi vielä toistaiseksi muuttaa historiaa.

Ja eivät mielipiteeni mihinkään muuttuneet. Edellisen kouluampumisen yritin vielä mahduttaa omaan maailmankuvaani ja tarjota jopa omaa arvomaailmaa vastaavien tapauksien ehkäisemiseen. Surullista on että kaikkeen tottuu ja turtuu.

Nyt olen sitä mieltä että näille ampujille ei ole tilaa minun maailmankuvassani. He eivät todista mitään.

Nämä ihmiset eivät ole samalta planeetalta kuin minä. Nämä ihmiset ovat hyvinvointiyhteiskunnan pökäleitä, joita tippuu suolesta riippumatta mitä tuo kaiken syövä ahmatti on syönyt. Näillä ihmisillä ei ole osaa tai paikkaa omassa maailmassani ja heidän mukaan ei tule muokata yhteiskuntaa. He eivät kelpaa minkään argumentin puolustukseksi tai vastustukseksi.

Omia suosikkikeinoja erinäköisten pökäleiden(pedofiilit, raiskaajat, töhrjiät, narkomaanit, alkoholistit, sosiaalidemokraatit) ihmisten päälle putoamisen ehkäisemiseksi ovat aina olleet nollatoleranssi, viranomaisyhteistyö, henkilörekisterit, kovennetut rankaisut, oikeuksien sitouttaminen lainsäädäntötasolla velvollisuuksiin ja ikärajojen nosto. Minulle on aina sanottu että nämä keinot eivät toimi… ja usein niillä on jopa paradoksaalinen reaktio.

Muutoinkin huomaa, että vuodessa on muuttunut paljon. Topeliaaninen fiktioni on murtumassa. Ensiuutisten tullessa ajattelin, että onneksi kaukana pohjanmaalla ei Helsingissä. Surullista miten ajatus yhteisestä Suomi veneestä pienenee, ainakin alitajunnassa. Kehitys jota vastaan olisi taisteltava.

En käsittele aihetta enempää, koska maailmaa ei tule kehittää hullujen ehdoilla. Useimmat blogistanin suosikkini tuntuvat olevan samoilla linjoilla...

Meteoriitti putosi sienestäjän päähän (taas), tuleeko meidän...
1) kieltää sienestys
2) kieltää meteoriitit
3) säätää laki joka kieltää meteoriitteja putoamasta päähän
4) toimia niin kuin ennenkin, tosin syytä katsoa nöyrästi ylöspäin joskus

Jos syyllisiä on pakko etsiä ilmeisen epäpätevän yksittäisen poliisin lisäksi, niin ainut jolla tuntuu olevan jokin rationaalinen ajatus syyllistämisen takana on mielestäni aika yllättävä taho.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On ollut todella kuvottavaa seurata näitä poliittisten irtopisteiden kahmijoita.

Jättäisivät edes kuolleet rauhaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kehno ajoitus meillä molemmilla. Mutta minkäs teet..