sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Det är enkelt i mitt rum

Asiat voivat muuttua.

Kuten HS 20.11.2007 kertoi ansiokkaasti "Kahden äidin perhe yhä kummajainen".
Kommentoin laajaa ja ansiokasta tutkimusta jo aiemmin.

(ja pääsin vihdoin HS sulkulistalle. Aloin jo epäillä itseäni)

Nyt asiasta on kuitenkin uutta tietoa. Hannele on kerännyt valtavasti uutta tietoa ja kirjoittanut toisen syväluotaavan artikkelin aiheesta.

Lue ja hämmästy.

Hienoo !

5 kommenttia:

IDA kirjoitti...

"Syrjintää oli koettu eritoten perheneuvontapalveluissa, esimerkiksi perheterapiassa ja parisuhdeterapiassa"

Ei mulla oikeastaan muuta, tai ehkä:

"Päiväkodeissa, kouluissa ja neuvoloissa vastaajat tunsivat saaneensa passiivisen hyväksyvää kohtelua, mutta pariskunnat odottavat paljon aktiivisempaa otetta, esimerkiksi lasten erityisaseman käsittelyä ja tukemista"

tuo vielä.

Dr. Doctor kirjoitti...

Innostuin hesarikommentoinnista kun blogiani ei estetty...
Heräsivät vihdoin.

Eiköhän tämä HS komenti ole tältäerää tässä, täytyy koittaa keksiä ihan omia juttuja vaihteeksi.

Hykyisin tutuu, että joka kolmas HS uutinen on pahkasikaa ilman kommentointiakin...

Tässä ihmetytti että sama järjetön uutinen oli kahdesti uutisoinnin kohteena. Ensimmäinen otsikko oli kuitenkin parempi.

Viimeinen homokommenttini vähään aikaan noihin sinunkin nostoihin olkoon; Tasa-arvo loppuu siinä missä yhdenvertaisuus alkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Syrjiä ei tietenkään ketään saa, mutta miksi tarvitaan erityiskohtelua? Juurihan meille on opetettu, että kahden äidin (tai isän) perhe on ihan yhtä normaali kuin muutkin. Jos sateenkaariperheen lapset tarvitsevat erityisasemansa vuoksi erityistä tukemista, niin eikö tämä vaatimus erityiskohtelusta vie pohjan pois sateenkaarivanhempien adoptio-oikeusvaatimuksilta?

Toiseksi ihmettelen kyllä suuresti millä perusteella blogisi on joutunut HS:n Twingly-vimpaimen mustalle listalle. Ainakaan minä en vielä ole kiihottunut mitään kansanryhmiä vastaan, vaikka olen blogiasi jo jonkin aikaa seurannut.

IDA kirjoitti...

Mulle on kyllä kova pala, että en ole Hesarin sulkulistalla. Ei tässä enää edes itse usko itseensä :)

sdasfafasd kirjoitti...

Minusta tuntuu että sateenkaarikansalle kovin pala niellä, on juuri se että heidät niputetaan samaan harmaaseen massaan, joka ei saa erityiskohtelua ja tsemppipuheita vuodesta toiseen. Vaan joutuvat olemaan, kuten todettu, kamalan yhdenvertaisia pahojen heterojen kanssa.