tiistai 11. syyskuuta 2007

Blogistanin helmiä 1

Blogistanissa on parasta se, että yksinkertainen ihminenkin voi sattumalta löytää jonkun joka prosessoi valtavan määrän tietoa, analysoi sen ja tekee siitä vielä päätelmät jotka istuvat omaan maailmankuvaan.

Kyllä suomalainen nainen on ihana.

Lue ja viisastu !

3 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruuna on otettu <3 <3 @>,'-,'-- :-)

Metallurgiaa tuntemattomille todettakoon, että "takkirauta" tarkoittaa suoraan masuunista tulevaa, jalostamatonta raakarautaa, jota ei ole puhdistettu ja joka sisältää 3-4 % hiiltä. Takkirauta on siis raakaa ja jalostamatonta puolivalmistetta - samala tavoin kuin ruukinmatruunan tekstit.

Ruukinmatruunan tarkoituksena on, että itse kukin kaataisi ruukinmatruunan takkiraudan konvertteriinsa (eli siis aivoihinsa), puhaltaisi sekaan happea (eli siis miettisi, pohtiki ja ajattelisi omilla aivoillaan ja kriittisesti) - ja jalostaisi ruukinmatruunan takkiraudan omassa verbaalisessa mellotusuunissaan jaloteräkseksi - mikäli mahdollista.

IDA kirjoitti...

No jumalauta. Aivan loistavia juttuja. Ennen kuin rupesin "natsiksi" minulla oli tapana sanoa, että älymystö ei tee mitään muuta kuin tulee aika ajoin hulluksi ja pistää kiukuissaan kaikki paikat paskaksi, kun ei pysy perässä. Todellinen kehitys kulkee työläisten ja insinöörien mukana, jotka myös korjaavat jäljet.

Nykyään olen ymmärtävinäni humanismia vähän paremmin, mutta en rupea vastaankaan väittämään noille jutuille. Totahan dialektiikka just on.

Jukka Aakula kirjoitti...

Tosta isän ja tyttären suhteesta...

Kun seuraa näitä naapuruston ihmisen alkuja joita täällä nytkin on kasapäin, uskon että tytölle isättömyys on paha asia. On sitten kysymys siitä, että isä on poissaoleva henkisesti tai fyysisesti.

Surullista luettavaa on myös Belskyn et al tutkimus siitä miten avioero ja isän poistuminen paikalta vaikuttaa nimenomaan tyttäreen. Stressitaso nousee, kuukautiset alkavat vuotta aiemmin yms.

Luulen kuitenkin että joskus isän tuen menettäminen voi aiheuttaa sen, että nainen alkaa osoittaa olevansa vahva ja pärjää hyvin ainakin materiaalisesti tarkasteltuna. Mutta ilo puuttuu.

Suomalaisissa naisissa on nykyään paljon ns. "vahvoja ihmisiä" joille vahvuus tarkoittaa lähinnä otsakurtussa siiliasennossa elämistä.