lauantai 1. joulukuuta 2007

Tahdon olla yin sanoi yan

Maailmassa on homoja, lesboja, muslimeita ja kristittyjä.

Nämä ryhmät tekevät maailmasta värikkään paikan. Kuulun vain yhteen edellämainituista ryhmistä. Minun maailmankuvassani kuuluminen yhteen edellämainituista ryhmistä tekee mahdottomaksi kuulua muihin mainittuihin ryhmiin.

Mitä olen ymmärtänyt väärin ?

Oman ryhmäni kriisistä ansiokaasti uudessa
suosikkiblogissani. Amen.

2 kommenttia:

AaJii kirjoitti...

Aika mustavalkoisia ovat ajatuksesi. Onhan homoja jotka katsovat olevansa kristittyjä. Tosin ihmetyttää mitä järkeä heidän on sellaista jumalaa palvoa joka ei heidän seksuaalista suuntaumustaan suvaitse.

Oma suhtautumiseni evlutkirkkoon on vähän kaksijakoinen.
Paras vaihtoehto tietysti olisi ihmiset vihoin ja viimein pääsisivät uskonnoista eroon. Toisaalta olen realisti ja siksi kannatan vahvaa mutta sopivan liberaalia "valtionkirkkoa", koska ilman sellaista, yhä useampi hakeutuisi fundamentalistilahkoihin. (niin kritsitttyihin kuin islamilaisiinkin) Toki nämä naispappeuskiistat ja homojutut aiheuttavat sen, että vanhat änkyrät eivät evlutkirkkoa enää hengelliseksi kodikseen kelpuuta --> lahkojohtaja hierovat karvaisia käsiään.

Dr. Doctor kirjoitti...

Mustavalkoisuus vaan on mun juttuni.

Mielestäni oikeaa Vapautta on että jokainen saa olla suvaitsematon omalla tavallaan. Ja että yhteisöt saavat valita jäsenensä ja jäsenet saavat valita yhteisönsä.