torstai 20. syyskuuta 2007

Suomen sarjakuvatarjontaan väriä ja vilskettä

Tuossa illan lastenohjelmat katsottuani ja iltasadun luettuani en voinut olla huomaamatta pientä asennepakettia joka tulee kauniiden tarinoiden mukana, tästä aiheesta joskus enemmän ja analyyttisemmin.

Tyttäreni suosikki on kuitenkin vanhat Non Stop Strumffit(nyk. Smurffit aikaisemmin Muffet). Itseänikin viehättää ajatus pienestä kylästä jossa pienet sinivalkoiset miehet yhteisvoimin suojatuvat pahaa maailmaa vastaan vanhan viisaan hiukan punaisemman johdon alaisuudessa. Tästäkin lisää joskus toisten... Miksei näitä muuten enää julkaista...


Tajusin tuossa Kunnaksen Koirien Kalevalaa lukiasani Suomen parhaita voimia ei ole vielä otettu monikulttuuri propagandan käyttöön. Missä viipyy "Koirien koraani", Suomen muslimit ottaisivat kiljuen vastaan oman kunnaskirjan ja saattaisi Maurille sadella rahatarjouksia myös arabimaailmasta. Tai vaikka Juban "Viivi ja Wagner kohtaavat islamin Suomessa". Viivin rehti kädenpuristus islamilaiselle miehelle ja Wagnerin elämänohjeet islamilaiselle naisille lähentäisivät varmaan ihmisiä ja vähentäisivät kulttuurien välisiä epäluuloja. Muumimammahan on aina suosinut suomen nykyistä avointa pakolaispolitiikkaa, Pikku-Myy burkhassa olisi varma myyntimenestys. Kiroileva siili odottaa edelleen kääntämistä arabiaksi.

Herätys kustantajat, Suomi ei ole enää entisensä.

4 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Kiina on suojautunut vielä paremmin. Siellä koti on 'Sika katon alla'. Siis merkkinä. Aika ylittämätön paikka varmaan muhamettilaisille :)

Dr. Doctor kirjoitti...

...ihan kriositeettina olisi hauska tietää miten kirjoitetaan sikala...

IDA kirjoitti...

Lonkalta heitän, että sian merkki. Siis niin, että otetaan koti merkistä se katto-osa pois ja lisätään siihen talon merkki. Sikatalo.

Ainakin se olisi kiinalaisen loogista . Voin tarkistaa asian ja palata siihen :)

IDA kirjoitti...

Nopea palvelu;Eli siis sian merkki ja siihen vain rajat neliöksi ympärille. Tuo neliö sellaisenaan liittyy useisiin rajattuihin alueisiin tai tiloihin.