tiistai 30. syyskuuta 2008

sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Tärkeä poliittinen huomio

Poliittinen siirtymä noteerattu.

Ääri muuttui tänään kello 21 laidaksi.

Vapaus ja tulevaisuus

... voittivat Itävallan vaalit.

EU seuraa huolestuneena tilannetta.

Luvassa joko äärivasemmistolainen hallitus tai boikotteja.

torstai 25. syyskuuta 2008

Pahoja ihmisiä

Täytyy todeta että edellinen postaukseni ajoitus olisi voinut olla parempikin, mutta dokumentteja hävittämällä ja muokkaamalla ei voi vielä toistaiseksi muuttaa historiaa.

Ja eivät mielipiteeni mihinkään muuttuneet. Edellisen kouluampumisen yritin vielä mahduttaa omaan maailmankuvaani ja tarjota jopa omaa arvomaailmaa vastaavien tapauksien ehkäisemiseen. Surullista on että kaikkeen tottuu ja turtuu.

Nyt olen sitä mieltä että näille ampujille ei ole tilaa minun maailmankuvassani. He eivät todista mitään.

Nämä ihmiset eivät ole samalta planeetalta kuin minä. Nämä ihmiset ovat hyvinvointiyhteiskunnan pökäleitä, joita tippuu suolesta riippumatta mitä tuo kaiken syövä ahmatti on syönyt. Näillä ihmisillä ei ole osaa tai paikkaa omassa maailmassani ja heidän mukaan ei tule muokata yhteiskuntaa. He eivät kelpaa minkään argumentin puolustukseksi tai vastustukseksi.

Omia suosikkikeinoja erinäköisten pökäleiden(pedofiilit, raiskaajat, töhrjiät, narkomaanit, alkoholistit, sosiaalidemokraatit) ihmisten päälle putoamisen ehkäisemiseksi ovat aina olleet nollatoleranssi, viranomaisyhteistyö, henkilörekisterit, kovennetut rankaisut, oikeuksien sitouttaminen lainsäädäntötasolla velvollisuuksiin ja ikärajojen nosto. Minulle on aina sanottu että nämä keinot eivät toimi… ja usein niillä on jopa paradoksaalinen reaktio.

Muutoinkin huomaa, että vuodessa on muuttunut paljon. Topeliaaninen fiktioni on murtumassa. Ensiuutisten tullessa ajattelin, että onneksi kaukana pohjanmaalla ei Helsingissä. Surullista miten ajatus yhteisestä Suomi veneestä pienenee, ainakin alitajunnassa. Kehitys jota vastaan olisi taisteltava.

En käsittele aihetta enempää, koska maailmaa ei tule kehittää hullujen ehdoilla. Useimmat blogistanin suosikkini tuntuvat olevan samoilla linjoilla...

Meteoriitti putosi sienestäjän päähän (taas), tuleeko meidän...
1) kieltää sienestys
2) kieltää meteoriitit
3) säätää laki joka kieltää meteoriitteja putoamasta päähän
4) toimia niin kuin ennenkin, tosin syytä katsoa nöyrästi ylöspäin joskus

Jos syyllisiä on pakko etsiä ilmeisen epäpätevän yksittäisen poliisin lisäksi, niin ainut jolla tuntuu olevan jokin rationaalinen ajatus syyllistämisen takana on mielestäni aika yllättävä taho.

keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Hyviä ihmisiä

Joku viisas on joskus kirjoittanut siitä, miten ihmisten mielipiteet lumppautuvat.

Eilinen kokeilu MTV3 vaalikoneella osoitti tämän todeksi.

Vasemmisto äl(ämölö)ymystön hallitsemassa mediassa oikeassa/oikealla oleva konservatiivien (VHM/N+K+K) ehdokas esitetään punaniskaisena, kaksinaismoralisti-puritanistina, alaluokkaa nuoleskeleva populistina tai vähintään ajasta ja paikasta irtaantuneena haaveilijana ja aina ehdottomasti sovinistina, rasistina ja jos jonkin sortin foobikkona.

Vaalikone kuitenkin löysi miehiä ja naisia, joilla on lapsia, joilla on kaksi vanhempaa, joilla on työ jonne mennään omasta omakotitalosta. Talossa asuu kissa. Kaikilla on auto. Ja aseenkantolupa (!?). Ja vahva luontoharrastus. EU kriittisyys. Ihan tavallisia perussuomalaisia kaikki tyynni.

Hyvä vaalikone. Hyviä ehdokkaita. Helppo äänestää.

Mietityttää vaan mikä on asioiden korrelaatio ja kausaliteetti? Pitäisikö kissat kieltää?

Joka tapauksessa aion äänestää ja hankkia laillisen pienoispistoolin/revolverin.

Hankintalupa vetämään siis heti. Onko aseveljillä/sisarilla ehdotuksia? Uusihan aseen pitää olla. Budjetti voisi olla siinä 500 €.

maanantai 8. syyskuuta 2008

Äpärän kuolema

Edesmennyt punavihreästä seurakunnasta, Monikulttuurinen maanmuutto.

Syntyi, 30.11.1993, Helsingin Sanomissa (Isä Harri Nykänen)

…Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunta (Paksi) uskoo pakolaisten tai siirtolaisten tulon vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana jo väestörakenteen korjaantumisen kannalta.

Kuoli, 08.09.2008, Helsingin Sanomissa (Isä; Mikko Välimaa)

…suunnittelee rajoituksia työperäiseen maahantuloon ja osa pakolaisten vastaanottamiseen. Taustalla ovat tulijoista aiheutuvat kulut, kasvava työttömyys sekä sosiaaliset ongelmat.

Linkki kuolinilmoitukseen.

Kuollutta kaipaamaan jäävät De Dorga, RKP, SDPn henkiseste alamittaisten yläjaosto.

Mutta millaisena junttiperiferiana Suomea pidetään, jossei täälläkin herätä maailman muutokseen. Monikulttuurista Suomea ei ikinä ollutkaan, vaan kyseessä oli ennenminkin astridlainen fiktio.

Syylliset voisivat nyt opetella pyytämään anteeksi, niin on aina ei ennenkään tehty tässä maassa.