lauantai 29. maaliskuuta 2008

Homo demaricus

Uutisten mukaan kokoomusministerit haluaisivat, kepuministeri on kerran saanut, mutta yksikään demari ei ole saanut tai halunnut.

Eli olisiko maailma parempi, jos demarit eivät olisi oppositiossa?

Ei olisi !

Mieleeni nousee pimeässä, jäänaskalit kaulassa, bensakuponkia jonottova aneeminen ja aseistamaton homo.

Ja tämä ei ole kaunis näky. Ei ihme että porvari nukkuu huonosti.

Presidentinkanslia ei kommentoi tätäkään asiaa, enkä minä.

Pahkasika, lepää rauhassa.

perjantai 28. maaliskuuta 2008

Eläviä, kuolleita ja oikeusmurhattuja

Työkiireitä, pitää varmaan kääntyä katoliseksi kun ei tuosta Luterilaisesta työmoraalista pääsee eroon.

Olen hengissä ja kirjoitan jatkossakin nimimerkin takana koska minulla on huomattavasti paremmat tulot kuin Mikko Ellilällä.

Jos et tiedä kuka Mikko Ellilä on googlaile.
Hän on ateisti, kusipää ja loinen joka koki juuri oikeusmurhan Espoossa.

Kuolleita blogeja siivottu suosikeista. Ruttuvaaria tulee ikävä.

"Hyvää ja Kaunista" listani on nyt sellainen, että tulen kyllä nimimerkin takaa niitä puolustamaan kun aika koitaa.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Meidän poikamme maailman mediassa vol 1

Anteeksimies on nyt kansainvälisesti huomioitu vaikuttaja.

torstai 6. maaliskuuta 2008

Elossa ?

Koko perheen läpi mennyt influenssa alkaa helpottaa ja maassa on lunta. Elämä ja valitus jatkuu. Pitää taas alkaa ilmaisemaan itseäni, etteivät pahat aatokset ala jumittaa päätäni.

Lapsen sairastamisessa on jotain maagista. Muiden ihmisten sairastellessa kokee empatiaa ja sympatiaa, mutta on kuitenkin alitajuisesti onnellinen siitä ettei ole itse sairas. (Oman) Lapsen sairastaessa taas huomaa pitävänsä lasta sylissä ja toivovansa että sairaus siirtyisi itseen.

Eräs hyvä puoli uskovaisuudessa on että, kun lääketiede on käytetty niin voi vielä rukoilla... Ateistilla mahtaa olla ahdistava olo kun ei voi tehdä mitään ja se on niille ihan oikein.

Kuumehoureisena ajattelin paljon aikamme murrosta tai sitä miten maa, maailma ja yhteiskunta on kiihtyvässä degeneratiivisessa syöksykierteessä, kaikki purkavat vanhaa paljon nopeammin kuin ahkerat rakentavat tai viisaat keksivät uusia asioita. Pelkään, että hyvät asiat loppuvat tai ainakaan niitä ei koskaan tule riittämään kaikille.

Kuumehoureessa koin valaistumisen, jossa tajusin mistä kaikki paha maailmassa johtuu. En muista miten päädyin siihen, mutta syyllinen mailman alamäkeen on "peniskateus" -perusteita en muista.

Sairaslomien kohokohta oli lasten kanssa katsottu elokuva "Pingviinien matka". Seurattuamme pingviiniperheen haasteita tyttäreni kysyi, että tuollaistako se elämä on. Vastasin "kyllä" todella helpottuneena, ettei minun tarvinnut sitä selittää.

Koin melkoista veljeyttä pingviini-isi-kollegaan joka hautoi neljänkymmenen asteen pakkasessa kolme kuukautta munaa ilman ravintolisiä. Yksi ero pingviineillä ja ihmisillä on, kun tilanne on toivoton ja ruoka loppuu, niin pingviini hylkää munan-ihmiset jatkavat vaikka tilanne on toivoton...Ehkä ihmisen ja eläimen ero on tässä.

Aikomus on aktivoitua taas kirjoittelemaan ja runoilemaan kun työnantaja vähän helpottaa vaateitaan ja sairaslomailurästit on hoidettu. Valituksen aiheitahan kansallimieliselle konservatiivilla riittää.

Kaksi kommenttia viimeisen kuukauden tapahtumiin.

"Ihan sama kenestä tulee amerikkan presidentti, kunhan ei ole nainen tai neekeri", eli paras (valkoinen, kristitty, hetero) mies voittakoon."

"On kiva olla ennakkoluuloinen, vuotta 1918/1970 elävä Tamperelais huora onnistui loukaaamisen sijaan vain vahvistamaan yhtä ennakkoluuloani, kaikki hurrit on homoja."

Palataan asiaan kun on oikeata asiaa.